Saluda l'Alcaldessa
   

És un honor per a mi presentar la nova web municipal i les noves ferramentes de comunicació  que hem posat en marxa i que procurarem mantenir actualitzades dia a dia.

Obrim les portes de l'Ajuntament per estar més prop que mai dels ciutadans i de les seues aspiracions, mostrarem com treballem, i així, podrem aconseguir junts la màxima transparència. Sense informació és impossible la participació i sense els veïns la política municipal no té sentit. Per això oferim una ferramenta actualitzada que conté les dades fonamentals del nostre benvolgut municipi i de l'Ajuntament.

Com Alcaldessa de Benicolet em sent francament orgullosa de l'obertura d'aquest suport de comunicació on tindrà cabuda tota la informació municipal per a conèixer molt millor aspectes interessants que ens afecten a tots en matèria econòmica, urbanística, d'ocupació, i els serveis municipals. Les diferents seccions mostren l'àmbit institucional,l'organització interna i els òrgans de govern; les àrees que composen l'Ajuntament i els serveis que es presten mitjançant cadascuna d'elles.  Amb el temps, estaran a l'abast de qualsevol usuari els documents de planejament urbanístic, l'estat d'execució del pressupost, les actes de les sessions plenàries i les resolucions de l’alcaldia.

La transparència del que ocorre ací dins, a la Casa de tots i totes és imprescindible per tal de recuperar la confiança en la institució que ens representa a tots els ciutadans. Desitge que la web siga del vostre grat i que, des d'ací, els canals de comunicació de la xarxa social i la nova Seu Electrònica, on podeu gestionar gran part del tràmits habituals relacionats amb el vostre Ajuntament, poguem afavorir una plataforma de participació ciutadana viva, útil i valuosa.

       

  Llúcia Gregori Català

 

     

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31